Ingrediënten
10 g olijfolie
1 ui
4 stengels selder
1 courgette
1 prei
1 trostomaat
200 ml groentebouillon
200 ml room
Bieslook
4 stuks kabeljauw
Bereiding
- Doe de gehalveerde ui in de mengbeker en mix 4 sec / linksomdraai / std 4.
- Voeg de olijfolie eraan toe en stoof aan: 3 min / 120 ° / std 1.
- Snij ondertussen de selder fijn en voeg toe, stoof verder op 3 min / 120° / std 1.
- Snij de courgette in blokjes, doe in mengbeker, samen met de room en de groentebouillon. Kruid af met peper en zout.
- Sluit de mengbeker, zet de aroma schaal op het deksel en doe er de gesneden prei in. Leg de tray bovenop de prei. Doe de kabeljauw en de trostomaat in de tray en stoom 15 min / varoma / std 1.
- Controleer de gaartijd, indien nodig, stoom nog wat bij.
- Voor de saus: los wat maizena op in een beetje water, voeg dit bij de saus en laat nog even binden 1 min / 95° / std 1.
- Werk af met fijn gesneden bieslook