Tartaarsaus

Ingrediënten

100 g Mayonaise

20 g kleine zure augurken op azijn

10 g Peterselie

10 g Bieslook, gesnipperd

5 g Dragon

2 hard gekookte Eitjes, gepeld

1 Sjalot

1 eetlepel Kappertjes

Peper en zout

Bereiding

  • TM31/TM5/TM6
  • Begin met het sjalotje fijn te snipperen, stel je toestel in op 3 sec / std 7.
  • Laat je toestel draaien op std 7, doe er de peterselie en dragon op de draaiende messen. Daarna mag je het toestel stoppen.
  • Voeg bieslook, de augurkjes en de gepelde eitjes toe aan de mengbeker. Mix zonder tijd / linksom / std 4 tot alles grof gesneden is. Kijk daarbij door het deksel.
  • Doe de mayonaise en de kappertjes bij in de mengbeker + kruid met peper en zout. Meng het mengsel 15 sec / linksom / std 2.
  • TM7
  • Doe in de beker:  het sjalotje, de peterselie, de dragon, stel je toestel in op 3 sec / std 8.
  • Voeg bieslook, de augurkjes en de gepelde eitjes toe aan de mengbeker. Mix 5 sec/ linksom / std 4.
  • Doe de mayonaise en de kappertjes bij in de mengbeker + kruid met peper en zout. Meng het mengsel 15 sec / linksom / std 2.