
Ingrediënten
1 Ui, in 2 gesneden
10 g Olijfolie
250 g Wortelen, in blokjes gesneden
250 g Champignons, gehalveerd of in 4 gesneden
1 Courgette in blokjes gesneden
500 g Kalfsvlees in blokjes
50 g Witte wijn
50 g Water
60 g Melk
1 Bouillonblokje
1 eetlepel Mosterd
1 grote eetlepel bloem
Peper en zout
Sap van een halve citroen
Bereiding
- Doe de ui in de mengbeker en hak op 4 sec / std 5.
- Voeg de olijfolie toe en stoof aan op 4 min / 120° / linksomdraai / std lepeltje.
- Doe nu alle ingrediënten toe tot en met de bloem. Stel de Thermomix in:
TM6: Slowcooking 45 min / 95°
TM 31 – TM5: 45 min / 95° / linksomdraai / std lepeltje. - Voeg tenslotte de melk, courgette en champignons toe en gaar verder: idem punt 3
- Kruid af met peper, zout en citroensap.
De gaartijd hangt uiteraard wat af van het soort vlees.