Fris zomers slaatje met ijsbergsla en feta kaas

Ingrediënten

2 grote Wortelen, gesneden in stukken van 2 à 3 cm

1 krop Ijsbergsla, in 8 stukken gesneden (zoals een taart)

1 doos of 150 g Maïskorrels, goed uitgelekt

1 Feta kaas

100 g Slagroom

1 theelepel vloeibare Honing

10 g Balsamico azijn

10 g Koolzaadolie

Peper & zout

Bereiding

  • Doe de in stukken gesneden wortelen in de mengbeker en rasp fijn op 5 sec / std 5. Giet over in een kommetje en zet apart. Mengbeker niet uitspoelen.
  • De in stukken gesneden ijsbergsla mag allemaal in de mengbeker, de beker is nu volledig vol maar kan geen kwaad. 
  • Voeg er de yoghurt, slagroom, honing, balsamico azijn, koolzaadolie + peper & zout aan toe. Mix 15 sec / Deegfunctie!! . Kneed met behulp van de spatel!
  • Mengsel naar beneden spatelen en terug mixen op 15 sec / Deegfunctie!!.
  • Breng het mengsel over in een grote kom, voeg er de maïskorrels en de feta kaas eraan toe. Meng alles goed onder elkaar. Smakelijk!