
Ingrediënten
2 grote Wortelen, gesneden in stukken van 2 à 3 cm
1 krop Ijsbergsla, in 8 stukken gesneden (zoals een taart)
1 doos of 150 g Maïskorrels, goed uitgelekt
1 Feta kaas
100 g Slagroom
1 theelepel vloeibare Honing
10 g Balsamico azijn
10 g Koolzaadolie
Peper & zout
Bereiding
- Doe de in stukken gesneden wortelen in de mengbeker en rasp fijn op 5 sec / std 5. Giet over in een kommetje en zet apart. Mengbeker niet uitspoelen.
- De in stukken gesneden ijsbergsla mag allemaal in de mengbeker, de beker is nu volledig vol maar kan geen kwaad.
- Voeg er de yoghurt, slagroom, honing, balsamico azijn, koolzaadolie + peper & zout aan toe. Mix 15 sec / Deegfunctie!! . Kneed met behulp van de spatel!
- Mengsel naar beneden spatelen en terug mixen op 15 sec / Deegfunctie!!.
- Breng het mengsel over in een grote kom, voeg er de maïskorrels en de feta kaas eraan toe. Meng alles goed onder elkaar. Smakelijk!