Ingrediënten
1 middelgrote Bloemkool (1kg)
130 g Mozzarella kaas
70 g Parmezaanse kaas
85 g Bloem
36 g Broodkruimels
3 middelgrote Eieren
2 teentjes Knoflook
20 ml Olijfolie
1 theelepel Zout
1/2 theelepel Zwarte peper
1/4 theelepel Nootmuskaat
Bereiding
- Snij de bloemkool in roosjes en doe deze in de mengbeker. Mix met spatel 5 sec / std 5. Doe dit indien nodig 2 maal.
- Voeg er de rest van de ingrediënten aan toe. Mix met spatel 20 sec / std 5. Als de massa nog te grof is, kan je eens mengen en mix op 10 sec / std 5.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier
- Vorm met natte handen, balletjes van het bloemkool-kaasmengsel en plaats de balletjes op de bakplaat.
- Bak gedurende 25 min / 200°C of tot ze goudbruin zijn.
