Butternutsoep met roomkaas

Ingrediënten600 g water + 1 kippenbouillonblokje500 g Butternut (schil aan laten)20 g Olijfolie1 grote Ui1 teentje Knoflook2 soeplepels RoomkaasP & ZBereidingDoe de ui en het teentje look in de mengbeker,…

Reacties uitgeschakeld voor Butternutsoep met roomkaas

Crème Brulee (Thermomix + Stoomoven versie)

Thermomix versieIngrediënten150 g Room, 35-40 % vetgehalte40 g Vanille suiker (zelf gemaakte)6 Eidooiers2 eetlepels Bruine suiker2 eetlepels KristalsuikerBereidingPlaats de vlinder op de messen van je mengbeker. Doe de room samen…

Reacties uitgeschakeld voor Crème Brulee (Thermomix + Stoomoven versie)

Tartaarsaus

Ingrediënten100 g Mayonaise20 g kleine zure augurken op azijn10 g Peterselie10 g Bieslook, gesnipperd5 g Dragon2 hard gekookte Eitjes, gepeld1 Sjalot1 eetlepel KappertjesPeper en zoutBereidingBegin met het sjalotje fijn te…

Reacties uitgeschakeld voor Tartaarsaus

Vispannetje

Ingrediënten800 g Aardappelen, bloemig500 g BouillonGemalen kaas2 Wortelen1 PreiScampi’sVis naar keuze, vb. Zalm, KabeljauwChampignonsVoor de saus:500 g gespaarde Bouillon en/of garnaal- of kreeftebouillon500 g Melk120 g Bloem50 g BoterPeper, zout,…

Reacties uitgeschakeld voor Vispannetje

Bessenschuim

Dit recept is afkomstig van Cookidoo België.Ingrediënten500 g gemengde rode bessen uit de diepvries140 g Suiker100 g gemengde verse rode bessen, als afwerking10 - 30 g Limoen- of citroensap1 EiwitBereidingDoe…

Reacties uitgeschakeld voor Bessenschuim

Pasteis de bacalhau met tartaarsaus

Dit recept is afkomstig van de Portugese Cookidoo! Ingrediënten300 g Water300 g Kabeljauw in stukken gesneden200 g Aardappelen, geschild en in blokjes gesneden50 g Ui5 g gedroogde Peterselie of 20…

Reacties uitgeschakeld voor Pasteis de bacalhau met tartaarsaus

Pommes duchesse

Pommes duchesse met vispannetje Ingrediënten800 g Aardappelen, bloemig en in blokjes gesneden500 g Water80 g ongezouten Boter, in stukjes5 Eidooiers1 tl Zout, naar smaak aanpassenBereidingVerwarm de oven voor op 180°C.…

Reacties uitgeschakeld voor Pommes duchesse

Zwaantjes

IngrediëntenVoor het koekje:150 g water80 g boter120 g bloem3 eieren - tot 4 afhankelijk van de consistentie van het deeg (van ongeveer 50g/stuk)BereidingVoor het koekje:Doe water en boter in de…

Reacties uitgeschakeld voor Zwaantjes