VORWERK = TOPKWALITEIT

Naast Thermomix heeft Vorwerk nog een TOPprodukt.

Kobold, de meest intelligente stofzuiger

Meer genieten – minder zorgen? Vertrouw op Thermomix en Kobold. De twee zijn het perfecte team om uw leven eenvoudiger en aangenamer te maken. Wacht niet langer en ontdek dit prachtige duo!

Maak kennis met onze VORWERK schoonmaak produkten en vraag uw demo op 0495 200 859 of info@love2cook.be

Kobold VK200

Stofzuiger met verschillende mondstukken.

EB400 AUTOMATISCHE ELEKTRISCHE BORSTEL
Dankzij de volautomatische vloerdetectie is de Kobold EB400 de expert op alle vloertypen.
Tijdens het zuigborstelen kammen de roterende borstels door het tapijt – hardnekkig vuil wordt voorzichtig losgemaakt, diepere lagen worden grondig gereinigd.

Het HD60-mondstuk voor harde vloeren omzeilt alle obstakels elegant en gaat dankzij het platte ontwerp gemakkelijk onder meubels. Een praktische, perfecte aanvulling op de Kobold EB400.

Zalig…poetsen …tijd besparen…door 2 in 1. Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd.
De Kobold SP600 bespaart u tijd en moeite. Reinigt tot 60m² met één tank water en Koboclean. Snel en gemakkelijk: 50% minder schoonmaaktijd.
De SP600 is geschikt voor alle harde vloeren die vochtig kunnen worden gereinigd: parket, laminaat, tegels, en stenen vloeren.

Kobold VB100

De draadloze stofzuiger voor bijna elk type vloer. Tapijt en harde vloeren reinigen met slechts één borstel – zonder gedoe met een kabel.

Kobold VR300

De robot, die overtuigt op vrijwel elk tapijt op vloer. Omdat het obstakels tot 2 cm hoog kan overwinnen en over tapijten tot 1,5 cm hoog kan klimmen, kan het de hele woonkamer gemakkelijk reinigen.

Kobold VC100 Kruimelzuiger

Modern, stijlvol en eenvoudig in gebruik.
Optimale zuigprestaties. Met zijn 2 zuigniveau’s kan de VC100 kleine en grote vervuilingen zonder moeite aan.

Eenvoudig opladen
Het eenvoudige opbergsysteem werkt als laadstation. Uw VC100 is daarom altijd klaar voor gebruik. De zuigkracht blijft, door de nieuwe Lithium-ion batterijen, tot wel 15 minuten gelijk.

De netjes geïntegreerde LED-indicator laat u zien hoe het het met de acuulading is gesteld en bij het opladen hoever deze is opgeladen.

HANDIG EN SNEL EVEN TUSSENDOOR
De Kobold VC100 kan met de optionele NC10 opzetstukken ook makkelijk en snel gebruikt worden in de kleinste hoekjes, gaten en sleuven. De NC10 bestaat uit een tuitvormig mondstuk en een stofborsteltje. Beide klikt u eenvoudig op de voorkant van de VC100 .
U kunt deze meebestellen. Laat me dit wel weten.

Kobold VG100

Voor Uw ramen, spiegels, glazen deuren, glazen tafels,…

DRIE WERKSTAPPEN IN ÉÉN
De Kobold Window Cleaner bespaart u veel tijd: in slechts één stap wordt het glas gelijkmatig bevochtigd, het vuil verwijderd en het water direct afgezogen
ZO SNEL DUBBEL
Dus je bent klaar: met de handige VG100 worden je ramen in de helft van de tijd streeploos schoongemaakt,
GROOTS OVERTUIGEND
Klein gebruik, grote impact: met slechts 80 ml water en 5 ml Kobold GC100 glasreinigingsconcentraat reinigt u een glazen oppervlak van ca. 20m².

Mét Kobold VG100 en product gepoetst - Foto: © Lieve V.H.
Traditioneel gepoetst - Foto: © Lieve V.H.