De robot, die overtuigt op vrijwel elk tapijt op vloer. Omdat het obstakels tot 2 cm hoog kan overwinnen en over tapijten tot 1,5 cm hoog kan klimmen, kan het de hele woonkamer gemakkelijk reinigen.

De slimme app voor uw mobiele telefoon is een eenvoudige manier om de Kobold VR300 te bedienen en stelt u in staat de robot op afstand te bedienen vanaf elke locatie. Dit geeft u volledige flexibiliteit in uw dagelijkse leven.

Prijs van de robotzuiger: €899

De robot dichterbij bekijken

Het beste op het gebied van robotstofzuigers is de VR300. Intelligent lasersysteem infrarood en ultrasone sensoren en een ultraslimme app met No-Go lines

De VR300 is een slimme robotstofzuiger.

Werkt via een app op je telefoon (zowel Android als ios).
Deze app heeft je toegang tot volgende functies: 
1. Snelle toegang tot alle hoofdfuncties
2. Instellen van planningen
3. No-Go lijnen instellen op de plattegrond
4. Virtuele reinigingskaart na het stofzuigen
5. Uitgebreide schoonmaak statistieken

Vanop afstand stel je de planning in.

Dankzij de slimme Kobold-robot-app voor iOS en Android kan het schoonmaken op elk moment worden gestart terwijl u onderweg bent. U kunt vooraf zelf tijd en dag instellingen ingeven maar ook vanuit uw app de robot aanzetten om direct schoon te maken, zodat als u thuis komt alles er weer netjes uit ziet.

De robot heeft de mogelijkheid om 3 plattegronden op te slaan ( 3 verdiepingen) en deze plattegronden kunt u onderverdelen in zones (bijv, keuken, woonkamer, garage) zodat de robot niet altijd alles hoeft te reinigen. U kunt zelf kiezen wanneer welke ruimte wordt gereinigd.

Na de reiniging zal de robot u een kaart sturen met het gereinigde oppervlak en de tijd die hij daarvoor nodig had.

Indien de robot de ruimte niet in 1 keer kan reinigen zal deze bij 20% van de batterijcapaciteit teruggaan naar de basis (rood) en zch weer opladen om daarna op de plek waar hij gebleven was weer te beginnen met schoonmaken.

Eenvoudig en makkelijk te reinigen

Als de opvangbak vol is, kunt u de inhoud gemakkelijk door de aanzuigopening stofzuigen met uw hand- of vloerzuiger. Dit is bijzonder hygiënisch en ideaal voor mensen met allergieën, omdat u niet in contact komt met het vuil. De zuig opening past perfect op onze Kobold-stofzuigers  maar u kunt ook de meeste in de handel verkrijgbare stofzuigers gebruiken. Natuurlijk kunt u de container ook eenvoudig verwijderen om te legen.

Slimme Senoren

De Vr300 maakt gebruik van een aantal slimme sensoren. De Kobold VR300 detecteert meubels en obstakels, remt er zachtjes voor en beweegt er om heen. Hij overwint moeiteloos drempels, herkent trappen en draait zich om.
De unieke laserscanner icm. de ultrasone technologie detecteert 98% van alle obstakels. Met deze methode reinigt de robotstofzuiger elk appartement zeer efficiënt. Een laserscanner roteert 5 keer  per seconde en registreert de omgeving van de robot in een straal van ongeveer 4 meter en weet op deze manier precies waar hij zich bevind in de ruimte.

Werkt uitstekend op tapijt en harde vloeren

De Kobold VR300-zuigrobot maakt indruk met een sterke zuigkracht op harde vloeren zoals parket, tegels en op tapijten. De Kobold VR300 toont zijn uitstekende reinigingsklasse en overtuigt met verbeterde stofabsorptie op tapijt en harde vloer. Dankzij de geïntegreerde klimhulpmiddelen overtreft de Kobold VR300 moeiteloos drempels tot en met 2 cm hoogte en tapijten tot 1,5 cm hoog.

Innovatieve borstel en praktische vorm

De innovatieve ronde borstel met rubberen flappen en borstelstrips zorgt voor een uitstekende stofabsorptie. De zijborstel transporteert vuil direct naar de ronde borstel: dit zorgt voor netheid op alle verdiepingen. Dankzij het platte ontwerp en de praktische D-vorm bereikt de Kobold VR300 vrijwel alle hoeken en zorgt hij voor schone randen.