DE DRAADLOZE STOFZUIGER VOOR BIJNA ELK TYPE VLOER


Tapijt en harde vloeren reinigen met slechts één borstel – zonder gedoe met een kabel.

Direct schakelen tussen laminaat, tegels en tapijt is eenvoudig met de Kobold EBB100 elektrische borstel. Met de praktische voetschakelaar duurt het een kwestie van seconden om de draairichting van de borstel te veranderen. Met drie verschillende zuigkrachtinstellingen om uit te kiezen, is de overgang tussen verschillende vloertypen geen probleem meer.

Stof langs de plint of aan het plafond? Het handige 2-in-1-opzetstuk op de Kobold VB100 draadloze stofzuiger is speciaal ontworpen voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen of boven de vloer. Met het 2-in-1-mondstuk kunt u eenvoudig alle delen van uw huis reinigen.

Moet u het filter vervangen of de batterij vervangen? Dankzij de klep aan de achterkant van de Kobold VB100 draadloze stofzuiger zijn beide gemakkelijk toegankelijk en kunnen ze met minimale inspanning worden vervangen.

Gezondheid.

De Kobold VB100 draadloze stofzuiger is uitgerust met premium filterzakken die zijn gecertificeerd door TÜV-Nord, zodat contact met het stofzuiger tot een absoluut minimum wordt beperkt. Met de Kobold FP100 Premium filterzak kun je zonder stof weggooien.

Mensen met allergieën weten maar al te goed hoe moeilijk het is om stofkamers vrij te maken. Dankzij het filtersysteem en premium filterzakken, die zijn gecertificeerd door TÜV-Nord, is de Kobold VB100 ideaal voor mensen met allergieën, omdat het fijne stofdeeltjes vangt die allergische reacties kunnen veroorzaken.

Eventueel te gebruiken met een extra batterij.

De baterij kan eenvoudig worden vervangen indien nodig. Met een tweede batterij is het wachten tot uw stofzuiger is opgeladen verleden tijd.